Confidentialitatea datelor cu caracter personal – Informații GDPR

În această pagina de informare veti gasi răspunsuri concrete despre cum sunt colectate, stocate și prelucrate datele dumneavoastră personale. Va rugam sa va informati cu atentie si in cazul in care sunt nelamuriri legate de aceste aspecte ne puteti trimite intrebarile dumneavoastra pe adresa contact@signalup.com sau sa ne contactati prin pagina de a site-ului: www.lenjeriierotice.ro Societatea noastra are ca obiectiv informarea corecta a utilizatorilor si clientilor despre modul cum sunt administrate datele lor cu caracter personal si acordul stocarii/utilizarii acestora.Vom urmarii si acorda o deosebita atentie la:

  • respectarea intimității dumneavoastră și protejarea datelor cu caracter personal,
  • repectarea prevederilor Legale privind protecția datelor cu caracter personal,
  • înțelegerea de către dumnvoastră a modului si felului cum vă sunt colectate, stocate și prelucrate datele, pentru a vă proteja datele, pentru a respecta prevederile legale și pentru a servi interesului nostru legitim (emitere documente fiscale, informări clienți cu oferte si noutati produse, newslettere si alte obligații legale).

1. Cine suntem.

Magazinul online cu caracter erotic destinat numai persoanelor cu varsta peste 18 ani https://lenjeriierotice.ro. este proprietatea societatii Signal Up SRL cu sediul in Iasi, str. Silvestru,Bl. L2-3, Parter. Prin intermediul acestei pagini avem prilejul sa va multumim pentru increderea acordata pentru transmiterea si acordul pastrarii datelor personale in scopul mentinerii unor relatii colaborare de lunga durata. Va relatam mai jos cateva informatii despre datele furnizate si scopul pentru care aceste cu acordul Dvs. sunt stocate. Va sugeram sa parcurgeti informatiile furnizate de noi,iar daca doriti sa va informati mai mult accesati cadrul legislativ RGPD sau sa ne contactati prin pagina de contact.

2. Ce cuprind datele personale.

Date personale cuprind orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, data de nastere, etc… Utilizatorii site-ului nostru www.lenjeriierotice.ro care doresc sa beneficieze de serviciile sau de informatiile noastre de vanzare,ofertare si promovare,va trebui sa puna la dispozitie datele personale precum: Nume, email, telefon, zi de nastere, adresa fizica si CNP. De asemenea, in timpul utilizarii site-ului, sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul cautarilor dvs., respectiv: articole citite, pagini vizitate, etc.. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe site-ul nostru de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.

Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv, sa optimizam si sa imbunatatim functionarea site-ului noastru, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acestuia.

3. Ce date colectăm și de ce le colectăm.

Va aducem la cunostinta ca utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute in Regulament si sa asigure protectia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;
3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
4. Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
5. Servicii de trimite SMS – numarul de telefon;
6. Servicii de procesare plati online – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
7. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
8. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa, cnp;
9. Servicii juridice – nume, prenume, adresa, cnp;

4. Cat timp sunt stocate datele dvs.

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie. În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal. De exemplu, vom stoca informațiile despre comenzi timp de 10 ani, în scopuri fiscale și contabile. Ele includ numele, adresa de email și adresele de facturare și de livrare.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

5. Care sunt drepturile Dvs.

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea societatii Signal Up SRL o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective prin sectiunea „Contul meu”.

dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre Signal Up SRL a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete. Aceasta operatiune se va face direct din cont-ul dvs. sau la cerere de catre operatorul nostru desemnat

dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea Societatii Signal Up SRL stergerea datelor cu caracter personal care va privesc. La cererea dvs. societatea va sterge datele respective si va va comunica orice stergere a datelor cu caracter personal, cu excepția cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din partea societatii Signal Up SRL restrictionarea prelucrarii. Societatea va comunica orice restrictionare a prelucrarii datelor dvs., cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre societatea noastra, intr-un format structurat,personalizat utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator,atunci cand acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic.
dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;
dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de Signal Up SRL pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

6. Cum aveti acces la datele dvs.

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul sectiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa: Str. Silvestru , Bl. L 2-3, Parter,Loc. Iasi, sau prin email: contact@signalup.com
Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de societatea noastra gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, societatea Signal Up SRL poate percepe o taxa tinand cont de costurile administrative implicate sau sa refuze sa dea curs cererii.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe situl nostru web lenjeriierotice.ro, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

7. Conținut înglobat de pe alte situri web.

Articolele din acest site www.lenjeriierotice.ro, pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web. Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

8. Principii

Prin politica de protejare a datelor societatea noastra Signal Up SRL, va urmari si va aplica urmatoarele principii de protectie a datelor:

– Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
– Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime iar datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
– Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
– Datele personale vor fi corecte si, acolo unde este necesar, actualizate;
– Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;
– Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;
– Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
– Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
– Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor.

Confidențialitatea ta este pe primul loc, de aceea te rugăm să ne contactezi cu încredere pentru a rectifica sau șterge aceste date. Pentru a te menţine mereu informat despre noutatile aparute, ofertele promoţionale şi alte evenimente, avem nevoie de consimțământul tău. Pentru a putea continua să iți trimitem informații relevante despre magazinul nostru online lenjeriierotice te rugăm să accesezi contul si sa-l completezi cu toate datele necesare.